GOSPODARSKA ZONA KUKUZOVAC – SINJ, KAO JEDNA OD NAJPERSPEKTIVNIJIH I NAJVEĆIH ZONA U REPUBLICI HRVATSKOJ JE RAZVIJENA I PROJEKTIRANA NA POVRŠINI OD 157HA I KAO TAKVA LICENCIRANA ZA FONDOVE EU S KOMPLETNO IZGRAĐENOM INFRASTRUKTUROM NA POVRŠINI OD 60HA. SMJEŠTENA JE U IDEALNOM MAKRO I MIKROLOKACIJSKOM PODRUČJU U SREDIŠTU DALMACIJE IZMEĐU GRANIČNOG PODRUČJA BIH I SPLITA (20KM) KAO ADMINISTRATIVNOG, GOSPODARSKOG I SVEUČILIŠNOG SREDIŠTA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE, A NALAZI SE NEPOSREDNO I UZ DRŽAVNU CESTU D-1, UDALJENA SAMO  9KM  OD  AUTOPUTA  ZAGREB-SPLIT – IZLAZ DUGOPOLJE.
OBAVJEŠTAVAMO VAS DA UZ OVE KOMPARATIVNE PREDNOSTI, KAO I MNOGE POGODNOSTI I BENEFICIJE ZA POTENCIJALNE INVESTITORE, NUDIMO KOMLETNO INFRASTRUKTURNO   OPREMLJENO   ZEMLJIŠTE   PO  CIJENI  OD  SAMO  35   KUNA  PO  1/M2.

 

OSIM IZUZETNO NISKE CIJENE ZEMLJIŠTA GRAD SINJ SVIM INVESTITORIMA NUDI POSEBNE POGODNOSTI I FINANCIJSKE OLAKŠICE, KAO ŠTO SU :

 

  1. UMANJENJE CIJENE ZEMLJIŠTA ZA 10% ZA SVE INVESTITORE KOJI SVOJE OBJEKTE IZGRADE I STAVE U FUNKCIJU U ROKU OD 1 GODINE OD POTPISIVANJA KUPOPRODAJNOG UGOVORA.
  2.  UMANJENJE CIJENE ZEMLJIŠTA ZA 10% ZA SVE INVESTITORE S PODRUČJA GRADA SINJA KOJI SVOJE GOSPODARSKE OBJEKTE IZMJESTE NA PODRUČJE GOSPODARSKE ZONE

 

  1.  UMANJENJE KOMUNALNOG DOPRINOSA ZA 70% ZA SVE PROIZVODNE DJELATNOSTI I IZGRADNJU HOTELA.
  2. UMANJENJE KOMUNALNOG DOPRINOSA ZA   30%  ZA  SVE OSTALE DJELATNOSTI.

 

  1. UMANJENJE KOMUNALNE NAKNADE ZA PRVE GODINE POSLOVANJA :

– U PRVOJ GODINI   100%

– U DRUGOJ GODINI 75%

– U TREĆOJ GODINI  50%

SINJ 09.11.2011.